Ankjer Holding søger direktionsassistent

direktionsassistent

STILLINGEN

Vi søger en personlig assistent til direktionen i Ankjer Holding koncernen. Med base i vores nye lokaler på Lyskær 8, Herlev, 800 meter fra Herlev S-station, søger vi efter en yngre M/K der skal være med til at arbejde med koncernens investeringer samt aflaste direktionen med diverse administrative opgaver.

PERSONLIGE EGENSKABER

Det vigtigste er at du er engageret, er interesseret i at lære og har et højt energiniveau. Du har en højere handelseksamen, læser HD, eller er færdig/ved at være færdig med HA.

Vi tilbyder et job på 25 – 37 timer i en koncern i rivende udvikling. For den rette person vil du kunne præge mange ting, ligesom du kommer helt tæt på en række iværksættere der har etableret mange små- og mellemstore virksomheder, der i dag er blevet større veldrevne virksomheder.

OM ANKJER HOLDING

ANKJER HOLDING har siden 2001 investeret i små- og mellemstore virksomheder. Fra 2012 er fokus tillige rettet mod velbeliggende erhvervsejendomme, kontorhoteller, samt investeringer i kredit-obligationer og andre aktiver. Koncernen har herefter 3 hovedområder:

ANKJER INVEST – investerer i små- og mellemstore virksomheder
ANKJER KAPITAL – investerer i værdipapirer mv.
ANKJER EJENDOMME – investerer i velbeliggende ejendomme og kontorhoteller

Læs mere på www.ankjerholding.dk

SEND EN ANSØGNING INDEN DEN 20. DECEMBER TIL: lars@ankjerholding.dk

Del nyheden

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin